Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj
     
 

Wasze komentarze - Komentarze do "Wino i cukier"

Zobacz komentowany obiekt

28.11.2012 09:34

Obowiązkowo trzeba wspomnieć o produkowanym najbliżej nas - Eiswein.

28.11.2012 09:48
Który produkuje się także w Kanadzie. :)

28.11.2012 09:57
i?

28.11.2012 13:02
vin santo?

29.11.2012 17:14
Kiedyś próbowałem do ciasteczek cantuccini ;)

29.11.2012 17:56
A w jaki sposób? podobno cantuccini trzeba na chwilę zanurzyć w winie :)
Aż (ostrożnie) wziąłem do ręki buteleczkę od Rocca di Montegrossi: 3 miesiące suszenia, później 6... lat w małych beczułkach wiśniowo-dębowych, cukier na poziomie 387g/l i to tylko po to, by zanurzyć w nim ciacho....

29.11.2012 20:03
Dokładnie tak. Do małego kieliszka vin santo dostałem około 10 cantuccini. I każde maczałem sobie w winie
Ale kiedy to było hohoho ;)


Nie możesz dodawać nowych wątków
Nie możesz dodawać nowych postów
Nie jesteś moderatorem