Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj
     
 

Kulinaria i wino - Okoń nilowy ze szpinakiem kozim serem w cieście francuskim

08.03.2013 19:51

Ale mnie wzięlo:) szpinak na czosnku i oliwie przesmażony plus pieprz sól i ser kozi z kolendrą. Okoń pieprz sól i majeranek. Ciasto francuskie Blikle:). Wałkujemy ciasto szpinak, ryba, szpinak i przykrywamy ciastem. Jajo na wierzch i do piekarnika 200 stopni na ok 25-30 min. Do tego białe Gewurztraminer 2011. Uczta na dzien baby:) Jutro testuję z kurkami (zamroziłam przezornie) Jutro podejmuję 10 bab na imprezie więc będzie się działo:)

08.03.2013 22:41
Szpinak, szpinak, szpinakZrobiłaś mi smaka - trzeba będzie jutro zrobić na oliwie z czosnkiem.
10 bab? ho ho hoBędzie się działo

08.03.2013 23:17
Gdzie ten okoń :)

10.03.2013 19:44
Pomiędzy szpinakiem się schował:) Filet to był. Super smakowo wyszło połączenie szpinaku i koziego sera


Nie możesz dodawać nowych wątków
Nie możesz dodawać nowych postów
Nie jesteś moderatorem