Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj

Kulinaria i wino - Łuszczyca skóry głowy – czy lampy w szpitalu coś dają?

21.08.2025 12:58

W maju mam zaplanowany pobyt szpitalny z powodu łuszczycy skóry głowy. Pewnie będą lampy, ale nie wiem, czy warto się na nie nastawiać. Ile Wam to pomagało? Czy są jakieś konkretne efekty, które utrzymują się dłużej niż kilka tygodni?

21.08.2025 15:15
Dziękuję za odpowiedzi. Mam nadzieję, że u mnie jednak zaproponują coś więcej niż tylko lampy, bo z tego co czytam – to raczej działa na chwilę. Psorisel też sobie zapisałam – może warto mieć coś sprawdzonego na później.
https://www.superpharm.pl/verdelove-psorisel-zestaw-kosmetykow-na-luszczyce-skory-glowy-176194

21.08.2025 15:22
No praktycznie nie miałem spokoju – po zakończeniu lamp wszystko wróciło. Nie pamiętam dokładnie czy tydzień czy dwa, ale raczej nie dłużej. Skóra na głowie i tak się łuszczyła mimo chwilowej poprawy.

22.08.2025 10:31
obrazek
Lampy dają dużo lepsze efekty po kąpielach siarczkowych. Codziennie, od poniedziałku do piątku, przez minimum dwa tygodnie. Ale tak jak pisałam – wraca potem łuszczyca tak czy siak… Ja i tak stosuję jeszcze Psorisel na podtrzymanie, bo łuska się później dłużej nie pojawia. Warto mieć coś takiego pod ręką.