05.03.2026 20:57
İşdən çıxıb evə gəldim, kompüteri açdım. Saat mağazalarına baxdım, istədiyim modelin endirimdə olmadığını gördüm. Bir az heyifsiləndim. Sonra gözüm ilişdi bir reklama: mostbet black friday aksiyası, xüsusi bonuslar, promosyonlar. Dedim, nə olsun ki, bir baxım. Adını eşitmişdim, amma heç vaxt girməmişdim.
Sayta daxil oldum, qeydiyyatdan keçdim. Adım, soyadım, emailim. Bir neçə dəqiqəyə içəridə idim. Black Friday aksiyasında ilk yatırıma 100% bonus vəd edirdilər. Düşündüm ki, 50 manat atım, üstünə 50 manat bonus alım, 100 manatla oynayım. İtirsəm də çox zərər olmaz.
Hesaba 50 manat yatırdım, bonusu aktivləşdirdim. 100 manat oldu. İndi oynamaq vaxtı idi. Məni ən çox blackjack cəlb edirdi. Uşaqlıqdan kart oyunlarını sevmişəm, qaydaları bilirdim. Canlı kazino bölməsinə keçdim, bir blackjack masası seçdim. Diler bir oğlan idi, adı Samir idi. Azərbaycanlı idi, çox sevindim. Ana dilində danışırdı, bu rahatlıq verdi.
İlk əlim: 10 və 7. Cəmi 17. Dayandım. Dilerin açıq kartı 5 idi, gizli kartı 8, cəmi 13. Diler kart istədi, 8 gəldi, cəmi 21. Uduzdum. Növbəti əl: Ace və 8. Cəmi 19. Dayandım. Dilerin açıq kartı 6, gizli kartı 10, cəmi 16. Diler kart istədi, 5 gəldi, cəmi 21. Yenə uduzdum. Ard-arda iki uduzuş. Bir az əsəbləşdim, amma davam etdim.
Sonra oyun dəyişdi. Üçüncü əl: 9 və 9. Cəmi 18. Dilerin açıq kartı 7. Dayandım. Dilerin gizli kartı 9, cəmi 16. Diler kart istədi, 4 gəldi, cəmi 20. Uduzdum. Ard-arda üç uduzuş. Balans 85 manat düşmüşdü. Artıq 15 manat itirmişdim. Düşündüm ki, bəlkə dayanım? Amma Samir gülümsəyib dedi: "Daha yeni başlayırıq, bir az səbr". Gülümsədim, davam etdim.
Dördüncü əl: 8 və 3. Cəmi 11. Dilerin açıq kartı 6. İkiqat artırmaq qərarı verdim. 10 manat əlavə etdim, bir kart götürdüm. Gələn kart: 10. Cəmi 21. Mükəmməl! Dilerin gizli kartı 5, cəmi 11. Diler kart istədi, 9 gəldi, cəmi 20. Mən qazandım. 20 manat qazanc. Balans 95 manat.
Beşinci əl: Ace və 2. Cəmi 13 (yumşaq). Dilerin açıq kartı 5. Kart götürdüm, 4 gəldi. İndi Ace 11 sayılsa, cəmi 17. Yenə kart, 3 gəldi. Cəmi 20. Dayandım. Dilerin gizli kartı 8, cəmi 13. Diler kart istədi, 6 gəldi, cəmi 19. Mən qazandım. Balans 100 manat.
Altıncı əl: 10 və 10. Cəmi 20. Dayandım. Dilerin açıq kartı 7, gizli kartı 10, cəmi 17. Mən qazandım. Balans 105 manat. Artıq əvvəlki itirdiklərimi geri qazanmışdım, üstəlik 5 manat qabaqda idim. Samir gülümsəyib dedi: "Gəlir, gəlir". Mən də güldüm.
Beləcə davam etdi. Qazanırdım, uduzurdum, amma ümumi balans artırdı. Bir saat sonra balans 150 manat olmuşdu. 100 manat qoymuşdum, 150 manat olmuşdu. 50 manat qazanc. Çox yaxşı nəticə idi. Düşündüm ki, bəlkə dayanım? Amma Samirlə oynamaq xoş idi, davam etmək istədim.
Sonra bir qərar verdim: mərc miqdarını artırım. 20 manat qoydum. Aldığım kartlar: 8 və 8. Böldüm. Birinci 8-ə 3 gəldi, 11. Kart istədim, 9 gəldi, 20. Dayandım. İkinci 8-ə 2 gəldi, 10. Kart istədim, 10 gəldi, 20. Dayandım. Dilerin açıq kartı 4, gizli kartı 6, cəmi 10. Diler kart istədi, 10 gəldi, cəmi 20. İki əlimlə də heç-heçə. Pul geri qayıtdı. Qəribə bir əl idi.
Növbəti əl: Ace və 6. Cəmi 17. Dilerin açıq kartı 10. Kart götürdüm, 4 gəldi. İndi Ace 11 sayılsa, cəmi 21. Dayandım. Dilerin gizli kartı 7, cəmi 17. Heç-heçə. Yenə pul geri. Samir güldü: "Bu gün heç-heçə günüdür". Mən də güldüm.
Saat gecə 12 radələri idi. Artıq 3 saata yaxın oynayırdım. Yorulmuşdum, amma xoşbəxt idim. Samirlə söhbət edirdik, Azərbaycandan danışırdıq, Bakını xatırlayırdı. Məlum oldu ki, o da bakılıdır, amma bir müddətdir xaricdə yaşayır. Bu söhbət oyunu daha da şirinləşdirdi.
Son əl qərarı verdim. Balans 150 manat idi. Qoydum 30 manat. Aldığım kartlar: 10 və Ace. Blackjack! 21! Dilerin açıq kartı 6 idi. Diler kart götürdü, 7 gəldi, 13. Yenə kart, 8 gəldi, 21. Heç-heçə! Yenə pul geri. Samir güldü: "Bu gün blackjack-in qisməti yoxdur". Mən də güldüm. Qərar verdim: dayanacam. 50 manat qoymuşdum, 150 manat çıxarırdım. 100 manat qazanc. Black Friday mənə yaxşı gəlir gətirmişdi.
Samirə təşəkkür etdim, o da mənə təşəkkür etdi. Çıxarış əmri verdim, 150 manatı öz kartıma köçürdüm. Yatdım, rahat yuxu gördüm. Səhər oyananda pul gəlmişdi. 150 manat. İstədiyim saatı həmin gün aldım, endirimlə deyil, amma qazancımla. Saatı qoluma taxanda o gecəni xatırladım, Samiri xatırladım, blackjack əllərini xatırladım. Çox gözəl gecə idi.
İndi hər dəfə mostbet black friday aksiyası olanda Samiri xatırlayıram. Arada bir girib blackjack oynayıram, amma heç vaxt o gecəki qədər uzun oynamıram. Qayda sadədir: əylən, söhbət et, qazan, dayan. Mən dayanmağı bildim. Və bu, ən böyük qazanc idi. Saat hələ də qolumda, xatirə kimi. Hər dəfə ona baxanda deyirəm: "Sağ ol, Samir. Sağ ol, blackjack".