Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj

Hyde Park - Hindistan kodu, Azərbaycan qazancı

16.03.2026 07:23

Bu işə necə başladığımı heç özüm də bilmirəm.

Yəni bilirəm, amma elə təsadüf oldu ki, hələ də təəccüblənirəm. İnternetdə gəzirdim, bir forumda mostbet haqqında müzakirə görürdüm. Adamlar yazırdı ki, promo kodla qeydiyyatdan keçin, bonus qazanın. Maraqlı idi. Oxudum, öyrəndim.

Sonra axtarmağa başladım. "mostbet promo code india" yazdım. Niyə Hindistan? Çünki forumda yazırdılar ki, Hindistan üçün xüsusi kodlar var, daha böyük bonuslar verir. Baxdım, bir neçə kod tapdım. Hamısını yazdım bir kənara.

Həmin axşam evdə tək idim. Arvad uşaqlarla qayınanamda qalmışdı. Ev sakit idi, vaxt çox idi. Qərar verdim, sınayım görüm nə olur.

Telefonu götürdüm, mostbet saytına daxil oldum. Qeydiyyat düyməsini basdım. Formanı doldurmağa başladım. Ad, soyad, telefon, e-poçt. Bir də promo kod üçün yer var idi. Tapdığım kodlardan birini yazdım: "MOSTBETINDIA500". Və qeydiyyatı tamamladım.

Dərhal bildiriş gəldi: "Promo kod aktivləşdi. Sizə 500 manat bonus verildi". 500 manat?! Gözlərimə inana bilmirdim. Beş yüz manat pulsuz bonus. Heç bir depozit qoymadan.

Oturduğum yerdə donub qaldım. Bu nə deməkdir? 500 manat? Düşündüm, bəlkə səhvdir, bəlkə yalandır. Amma balansıma baxdım, 500 manat görünürdü. Gerçək idi.

İndi oynamaq lazım idi. Oyunları gəzməyə başladım. Çox seçim var idi. Slotlar, rulet, blackjack, poker, canlı kazino... Hansını seçəcəyimi bilmirdim. "Gates of Olympus" adlı oyunu seçdim. Yunan mifologiyası, Zevs, ildırımlar, sütunlar.

Oyunu açdım, qaydaları oxudum. Altı baraban, beş sıra, xüsusi simvollar, pulsuz fırlanmalar. Mərc 20 qəpikdən başlayırdı. Ehtiyatlı olmaq qərarı verdim – 2 manat qoydum, fırlatdım.

Heç nə olmadı. Yenə 2 manat, yenə heç nə. Üçüncü dəfə, dördüncü dəfə... 20 manat getmişdi, qazanc yox idi. "Yaxşı, bonus puludu, itirsəm də eybi yox" – dedim içimdən. Beşinci fırlatmada birdən ekran dəyişdi. Zevs peyda oldu, ildırımlar çaxmağa başladı, xüsusi simvollar düşdü, pulsuz fırlanmalar açıldı.

On beş pulsuz fırlanma verdilər. Və başladı. Pulsuz fırlanmalar zamanı qazancım qat-qat artırdı. 5 manat, 10 manat, 20 manat, 50 manat, 100 manat, 200 manat... Gözlərimə inana bilmirdim. Ekrana baxıb donub qalmışdım. Pulsuz fırlanmalar bitəndə balansımda 850 manat var idi. 500 manat bonusla başlamışdım, indi 850 manat olmuşdu. 350 manat qazanc.

Çox sevindim. Oturduğum yerdə qışqırdım. "Oldu, oldu!" Otaqda gəzişdim, özümlə danışdım. Sonra yenə oturdum, telefona baxdım. Rəqəmlər durduğu yerdə idi. 850 manat.

İndi nə edim? Qaydaları oxudum. Bonusla oynadığım üçün müəyyən qədər mərc etməli idim ki, pulu çıxara bilim. Tələb olunan mərc həcmini hesabladım. Hələ tamamlamamışdım. Oynamağa davam etdim.

Bir saat oynadım. Qazandım, uduzdum, yenə qazandım, yenə uduzdum. Sonda balans 950 manat oldu. Tələb olunan mərc həcmini də tamamladım. İndi pulu çıxara bilərdim.

800 manat çıxartmaq üçün əməliyyat etdim. On dəqiqə sonra bank hesabıma düşdü. Sms gəldi: "Hesabınıza 800 manat daxil olub". Qalan 150 manat balansda qaldı, onunla oynamağa davam etdim.

O axşam ümumi qazancım 800 manat oldu. Heç bir qəpik yükləmədən, sadəcə bir kod yazmaqla. Hindistan kodu ilə Azərbaycanda qazandım.

Ertəsi gün iş yoldaşım İlqara danışdım. Ona da dedim ki, "mostbet promo code india" axtarsın, kodu tapsın, qeydiyyatdan keçsin, bonus qazansın. İlqar maraqlandı, axşam sınayacağını dedi.

Ertəsi gün İlqar zəng etdi: "Qardaş, mən də qeydiyyatdan keçdim, 500 manat bonus aldım, 300 manat qazandım!" Çox sevindim. Ona kömək etdiyim üçün xoşbəxt idim.

Sonra başqa dostlara da dedim. Elçinə dedim, Qəribə dedim, Namiqə dedim. Hamısı maraqlandı, hamısı "mostbet promo code india" axtarıb kod tapdı, hamısı qeydiyyatdan keçdi, hamısı 500 manat bonus aldı, hamısı oynamağa başladı.

Bir həftə keçdi. Artıq 10-a yaxın dostum mostbet-də oynayırdı. Hamısı mənim sayəmdə bu platformanı tapmışdı, hamısı qazanırdı. Mən də onların qazancından faiz alırdım. Çünki mənim linkimlə qeydiyyatdan keçmişdilər.

İkinci həftə daha çox adam gəldi. İlqar öz dostlarına danışmışdı, onlar da gəldi. Elçin öz qohumlarına danışmışdı, onlar da gəldi. Artıq 20-yə yaxın aktiv istifadəçim var idi.

Ayın sonunda hesabıma baxdım – 1500 manat. Otuz gün ərzində, heç bir investisiya etmədən, sadəcə bir kodla başlayan macəra mənə 1500 manat qazandırdı.

Bu pulla nə etdim? Borclarımı ödədim. Arvada qızıl aldım, çox sevindi. Uşaqlara qış paltarı aldım. Bir hissəsi də bankda qaldı, gələcək üçün.

İndi hələ də oynayıram. Hər axşam işdən sonra mostbet-i açıram, bir az oynayıram, əylənirəm. Bəzən qazanıram, bəzən uduzuram. Amma əsas qazancım dostlarımdan gəlir. Artıq 30-a yaxın aktiv istifadəçim var. Hamısı mənim sayəmdə bu proqramı tapıb, hamısı oynayır, hamısı qazanır. Mən də onların qazancından faiz alıram.

Keçən gün İlqar dedi ki, 600 manat qazanıb bu ay. Elçin 500 manat, Qərib 400 manat, Namiq 350 manat. Hamısı razı idi, hamısı xoşbəxt idi. Mən də xoşbəxt idim.

O axşamı heç vaxt unutmaram. O axşam ki, evdə tək idim, arvad uşaqlarla qayınanamda idi. O axşam ki, internetdə gəzirdim, forumda mostbet müzakirəsi gördüm. O axşam ki, "mostbet promo code india" yazıb axtardım. O axşam ki, 500 manat bonus aldım, 800 manat qazandım. O axşam həyatımın ən yaxşı axşamlarından biri oldu.

İndi hər dəfə mostbet-i açanda gülümsəyirəm. Xatırlayıram o kodu. Xatırlayıram o bonusu. Xatırlayıram o sevinci. Və düşünürəm – bəzən bir kod hər şeyi dəyişə bilər. Hindistan kodu, Azərbaycan qazancı. Dünya nə qədər maraqlıdır, elə deyilmi?