Jeśli lubisz live, to w sekcji kasyna na żywo w
casina poczujesz się jak w raju. Mają tam ogromny wybór stołów, w tym te od najlepszych dostawców jak Pragmatic Play Live. Transmisje są w jakości HD i co najważniejsze, wszystko jest zoptymalizowane pod telefony, więc możesz grać nawet na słabszym łączu bez większych problemów. Krupierzy są mega profesjonalni, zawsze zagadają, można pogadać na czacie, co buduje fajną atmosferę. Co do limitów, to jest pełna dowolność - są stoły, gdzie zaczniesz od paru złotych, i takie dla prawdziwych high rollerów. Ja osobiście najczęściej gram w ruletkę i blackjacka i nigdy nie miałem problemów z połączeniem czy tempem gry. W swoim koncie możesz sobie szybko sprawdzić limity każdego stołu przed dołączeniem, co oszczędza czas. Fajną opcją są też gry typu show, jak te od Swintt Live, które dają trochę inny rodzaj rozrywki. Całość wygląda bardzo profesjonalnie i elegancko, czuć ten klimat luksusowego kasyna. Najlepiej wejść w lobby live i samemu zerknąć na dostępne pozycje, bo wybór kategorii jest naprawdę spory. Jak dla mnie to obecnie najlepsze miejsce do gry z krupierem, bo wszystko działa płynnie, bez zbędnych przerw w transmisji, co jest kluczowe przy szybkich decyzjach przy stole.