Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj

Tablica ogłoszeń - Rejestracja auta przez pełnomocnictwo

19.05.2026 12:24

Купила у Вроцлаві авто для брата в Україну. Машину перегнала, а він не може її зареєструвати – сервісний центр вимагає моєї особистої присутності або нотаріальної довіреності. А я вже в Польщі, назад летіти – дорого і довго. Чи можна зробити довіреність дистанційно, щоб брат сам поставив авто на облік? І чи треба окремо прописувати, що він може отримати номерні знаки?

19.05.2026 12:26
я саме таке робив два місяці тому! Продавав авто в Україні, але був у Вроцлаві. Купець не міг сам переоформити, тому я оформив довіреність. Звернувся на сайт https://europe-documents.com/. Заповнив заявку, передзвонили, уточнили дані авто. Підготували текст, де прописали: право зняти з обліку, подати документи на реєстрацію нового власника, отримати нове свідоцтво та номерні знаки. Я завірив у нотаріуса у Вроцлаві (15 хвилин), надіслав скан. Купець за один день переоформив машину. Навіть у сервісному центрі сказали, що рідко бачать такі правильно складені довіреності. Оплата – після готовності. Сміливо робіть, брат все зробить сам.