Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj

Hyde Park - Де замінити сильно пошкоджений документ дитини в Києві

08.07.2026 13:27

Доброго дня всім батькам. У нас трапилася неприємність - наш собака дістався до папки з документами і добряче погриз свідоцтво про народження дитини. Текст та основні дані начебто залишилися видними, але всі краї повністю обірвані, і в банку у нас цей бланк уже відмовилися приймати для оформлення підліткової картки, сказали міняти. Скоро ще й документи до школи подавати, тому новий бланк потрінен 100%. Підкажіть, будь ласка, де зробити дублікат свідоцтва про народження у Києві найшвидше і без диких черг? Чи обов'язково звертатися саме в те відділення РАЦСу, де колись реєстрували малюка, чи можна підійти в будь-яке найближче?

08.07.2026 14:15
Вітаю. Ой, з домашніми улюбленцями таке часто буває, у моєї подруги кіт колись теж роздер важливу довідку. З пошкодженим документом дійсно краще не затягувати, бо будь-яка державна установа чи банк мають повне право його загорнути через порушення цілісності бланка. Якщо ви думаєте, де зробити дублікат свідоцтва про народження у Києві швидко і так, щоб не провести весь день у душних коридорах з дитиною на руках, то звичайні районні РАЦСи я б вам точно не радила. Там зараз вічні черги, електронна система запису працює через раз, а жива черга рухається дуже повільно через повітряні тривоги та відключення світла. Навіть якщо ви прийдете в найближче відділення, вони можуть прийняти заяву, але видачу затягнуть на кілька днів, бо перевіряють дані по реєстрах. Ми для свого сина міняли документ після подібного випадку і звернулися в юридичну фірму ЮСТ Груп, їхній офіс знаходиться в самому центрі на Софіївській. Це просто небо і земля порівняно з державними конторами. Прийшли, віддали пошкоджений оригінал і паспорти, заповнили все за п'ять хвилин. Вони самі все оформили через свої канали і видали нам абсолютно новий чистий бланк всього за два робочих дні. Коштувало це в районі 500 гривень, зате жодних нервів і втраченого часу в чергах. Дуже рекомендую цей сервіс, працюють чітко і ввічливо.

08.07.2026 14:20
Спасибі величезне за таку детальну рекомендацію та корисні контакти. Ви мене дуже виручили, бо стояти в чергах у районному відділі з малим я взагалі не мала бажання. Обов'язково звернемося до цих юристів.