Нещодавно завершив проект із заміни старого настилу на виробничій ділянці, і вибір просічно-витяжного листа виявився найкращим рішенням. Спочатку вагався, бо на ринку зараз безліч пропозицій від різних постачальників, але зрештою зупинився на перевіреному варіанті. Мене особисто вразила однорідність структури металу – кожна ячейка має ідеальну форму без тріщин і дефектів, що свідчить про високу культуру виробництва. За кілька місяців інтенсивного використання на поверхні не з'явилося жодних слідів корозії чи деформації, хоча навантаження були досить серйозними. Якщо говорити про мережу Метінвест-СМЦ, то мені імпонує їхній підхід до контролю якості та робота з перевіреними виробниками – це дає впевненість у тому, що кожна партія відповідає заявленим стандартам. Ознайомитися з асортиментом можна на
https://metinvest-smc.com/ua/products/list-prosechno-vytyazhnoy/, але головне, що я виніс із цього досвіду – не варто гнатися за дешевизною, бо якісний ПВЛ окупає себе в рази швидше за рахунок довговічності та відсутності потреби в постійних ремонтах. Тепер використовую цей матеріал у всіх своїх проектах, де потрібна надійність і безпека.