07.12.2010 13:28
Kto by pomyślał, że Australia będzie taka dobra. Wiecie już gdzie można kupić te wina?
09.12.2010 09:27
Tak, znamy również ich ceny. Zostały przed chwilą podpięte pod każde z win. Podkowa Wine Depot - przy zamówieniu od 6 butelek dowożą do Warszawy :)
09.12.2010 12:40
DZIĘKI, przyznam ze spodziewalem sie wiekszych fajerwerkow, a tutaj ceny calkiem rozsadne. Musze te wina w Poznaniu znalezc.
15.12.2010 18:25
Witam Wszystkich Klubowiczów!
Przeczytałem prawie wszystkie najnowsze materiały i cieszę się, że portal się tak ładnie rozwija, przybywa członków i wątków. Ale jak zajrzałem na relację z Panelu nr VI, to już prawie zobaczyłem swoje epitafium, zupełnie jakbym wyzionął ducha i udał się do krainy wiecznego winobrania.
Ale udało się jakoś przeżyć i powoli wracam do aktywności. Obiecuję się nieco bardziej ożywić, aczkolwiek do końca roku prowadzę głodówkę opkupacyjną w Krakowie.
Żałuję, że nie było mnie na australijskim panelu, ale na szczęście znam większość win, które były oceniane. Muszę przyznać, że punktowałbym ciut ciut wyżej.
Serdecznnie pozdrawiam,
SzK
15.12.2010 23:50
Panie Szymonie, stęskniliśmy się za Panem. Grupa panelistów rozumiejąc jaka spoczywa na nas odpowiedzialność, jak Pan zauważył jest powściągliwa w ocenach. Staramy się jednak być obiektywni i sprawiedliwi. Liczymy na Pana obecność na kolejnym spotkaniu, zaplanowanym na styczeń. Rozumiem, że okupacja się wówczas już zakończy. Pozdrawiam.