Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj
     
 

Kulinaria i wino - Rougette - dla leniwych super przystawka do wina

12.04.2012 23:22







Do Makro marsz ! To danie nie przysporzy Wam kłopotów. Kupujemy serek i działamy ...

Do piekarnika na 10 minut 200 st (koszyczek w zestawie), potem nacinamy skórke w krzyżyk i odwijamy na bok, kolejne 10 minut w 220 st., dolewamy białego wina, mieszamy i jeszcze z 10 minut, a potem jak kto woli ... łyżeczką, moczyć chlebek ... itp :)

Wina polecam zdecydowanie białe :) Riesling, Chenin.

13.04.2012 09:16
Wygląda super Przetestujemy :)

13.04.2012 16:31
Jest pyszny, ja go zjadam z nachosami :)

03.10.2018 13:12
wygląda ekstra


Nie możesz dodawać nowych wątków
Nie możesz dodawać nowych postów
Nie jesteś moderatorem