Rabel® Langhe DOC 2011
|
Opis Jest to owoc lat starannych badań i eksperymentów. Rabel® powstaje ze starannie wyselekcjonowanych winogron. Jest wysoce zindywidualizowany a wspaniały zapach i niezwykły smak są spowodowane specjalnym i niepowtarzalnym klimatem regionu Langhe. Fermentacja tego wina odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej. Barwa, aromat, smak: Rabel ma barwę słomkowej żółci z intensywnymi fascynującymi przebłyskami zieleni oraz znakomitą budowę. Jego smak jest charakterystyczny pełny i złożony, owocowy, wytrawny z przyjemną zrównoważoną i harmonijną kwasowością.Zapach tego wina jest wyjątkowy i intensywny ze stale zauważalnymi aromatycznymi ziołami i dzikimi kwiatami. Miesza się to z delikatnymi owocowymi aromatami oraz cytrusami. Temperatura serwowania: Serwować schłodzone ... Jest to owoc lat starannych badań i eksperymentów. Rabel® powstaje ze starannie wyselekcjonowanych winogron. Jest wysoce zindywidualizowany a wspaniały zapach i niezwykły smak są spowodowane specjalnym i niepowtarzalnym klimatem regionu Langhe. Fermentacja tego wina odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej. Barwa, aromat, smak: Rabel ma barwę słomkowej żółci z intensywnymi fascynującymi przebłyskami zieleni oraz znakomitą budowę. Jego smak jest charakterystyczny pełny i złożony, owocowy, wytrawny z przyjemną zrównoważoną i harmonijną kwasowością.Zapach tego wina jest wyjątkowy i intensywny ze stale zauważalnymi aromatycznymi ziołami i dzikimi kwiatami. Miesza się to z delikatnymi owocowymi aromatami oraz cytrusami. Temperatura serwowania: Serwować schłodzone w temperaturze 8-10 stopni Celsjusza. Łączenie z potrawami: Można go dopasować do wielu potraw. Paruje się z serami, rybami, wszystkimi rodzajami owoców morza, surowym mięsem, a także skromnymi daniami takimi jak zupy wegetariańskie i salami. Znakomicie sprawdza się, jako aperitif. |