Dodaj zdjęcie |
Opis Najwyżej cenione wino w kategorii „Nowości” zarówno we Włoszech jak i Niemczech. Łączy w sobie niepowtarzalny charakter Pinot Bianco i delikatny zapach Reńskiego Rieslinga. Nazwę swą przyjęło od profesora Luigi Manzoni – twórcy nowej winorośli łączącej te dwie cechy. Wspaniałe wino mogące zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia. Coraz więcej producentów weneckich odkrywa jego piękno . Biorąc pod uwagę jego unikalną strukturę należy zaliczyć je do szlachetnych i wykwintnych win. Barwa słomkowa. Bukiet bardzo aromatyczny, elegancki i owocowy, przywodzący na myśl nektarynki oraz jabłka. Wytrawne, harmonijne i bardzo subtelne. do przystawek, zup, delikatnych risott, dań rybnych i białego mięsa. Nadające się także do ... Najwyżej cenione wino w kategorii „Nowości” zarówno we Włoszech jak i Niemczech. Łączy w sobie niepowtarzalny charakter Pinot Bianco i delikatny zapach Reńskiego Rieslinga. Nazwę swą przyjęło od profesora Luigi Manzoni – twórcy nowej winorośli łączącej te dwie cechy. Wspaniałe wino mogące zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia. Coraz więcej producentów weneckich odkrywa jego piękno . Biorąc pod uwagę jego unikalną strukturę należy zaliczyć je do szlachetnych i wykwintnych win. Barwa słomkowa. Bukiet bardzo aromatyczny, elegancki i owocowy, przywodzący na myśl nektarynki oraz jabłka. Wytrawne, harmonijne i bardzo subtelne. do przystawek, zup, delikatnych risott, dań rybnych i białego mięsa. Nadające się także do picia niezależnie od posiłków. Temp. serw. 8-10 stopni Celsjusza. |