Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej Zgadzam się

wine
magnify
(1 zdj.)
Cabernet, Nero d’Avola, Bonera Rosso di Sicilia, Settesoli, 2004
  • Kraj: Włochy
  • Region: Sicilia
  • Producent: Cantine Settesoli
  • Rok: 2004
  • Rodzaj: Czerwone; Wytrawne;
  • Szczep: Cuvee
  • Zawartość alkoholu: 13.50%
  • Wielkość butelki: 0,75 l
  • Wprowadzone przez: naszewina
Dodaj zdjęcie

Średnia ocen

4.0

Opis

Wino wytrawne, czerwone produkowane w równym stosunku z gron Nero d'Avola i Cabernet. Bonera to uwieńczenie wieloletniej selekcji terenów i doboru gron odpowiednich dla tego rodzaju wina. Barwa rubinowa z pięknymi, purpurowymi refleksami. Bukiet pełen przypraw oraz aromatów drewna. W smaku bogate, o wyrazistej strukturze z długo pozostającymi w ustach mocnymi, słodkimi taninami. Polecane do dań na bazie mięs czerwonych i białych, w szczególności pieczonych. Zalecana temperatura serwowania to 16-20 stopni Celsjusza.

Oceny opisowe
Komentarz Ocena Przez Dnia
       
  4 zlaq 2010/05/23
Miejsca zakupu
Dostawca Cena Data Dodany przez
         
Restauracja Antich Caffe 2010/05/22 zlaq  
Noma, Wielkie Wina Włoskie 2008/08/02 naszewina  


Zaloguj się do serwisu aby obserwować aktywność innych użytkowników i odbierać od nich wiadomości.