Dodaj zdjęcie |
Opis Szczepy: Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc. serwować do: wszelkich gulaszy, panierownego sera typu camembert z konfiturą z borówek Zaraz po nalaniu do kieliszka jesteśmy natychmiast zawojownani samym kolorem prawie czarnego atramentu. Elegancka owocowość merlota i przyprawowy charakter syraha perskiego pochodzenia dają bardzo ciekawą i pełną kompozycję temu intensywnemu winu. Znajdziemy tu wyraźny smak jeżyny, goździkó,suszonej śliwki ... Szczepy: Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc. serwować do: wszelkich gulaszy, panierownego sera typu camembert z konfiturą z borówek Zaraz po nalaniu do kieliszka jesteśmy natychmiast zawojownani samym kolorem prawie czarnego atramentu. Elegancka owocowość merlota i przyprawowy charakter syraha perskiego pochodzenia dają bardzo ciekawą i pełną kompozycję temu intensywnemu winu. Znajdziemy tu wyraźny smak jeżyny, goździkó,suszonej śliwki, cynamonu, a nawet odrobinę anyżku. Wino o dużym pontencjale. Polcamy na szczególne okazje np. kolację we dwoje:) * Serwować do: dziczyzny z owocami lasu podanej z ziemniakami obtaczanymi we wschodnich przyprawach; deseru pannacosta z kremem czekoladowym |