Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej Zgadzam się

2011/12/20

Dobre + (7)

Wino ciekawe dla mnie bo nie do końca typowe sauvignon blanc. Począwszy od koloru jasnego złota, który ładnie prezentuje się w kieliszku. W zapachu poza charakterystycznym agrestem i trawą (ale w tle!) również lekkie nuty tostowe. W smaku dla mnie najpierw dojrzały rabarbar, a potem agrest ale też dojrzały! poziom goryczki podnosił się, ale łagodziła go nuta tostu z masłem:) Jednym słowem - ciekawe. A w związku z goryczką polecam bardziej do jedzenia niż na aperitif - chyba że ktoś lubi:)

Cukinia zapiekana z kozim serem

Dania kuchni azjatyckiej

Dania kuchni chińskiej - ostre

Dania lekkie z mięs białych i warzyw

Krewetki

Owoce morza

Owoce morza świeże

Owoce morza w kremowych sosach

Papryka z serem feta

Risotto z delikatnymi jarzynami


Zaloguj się do serwisu aby obserwować aktywność innych użytkowników i odbierać od nich wiadomości.