Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej Zgadzam się

Haka Bar - menu


 

10.00 – 17.00
BRUNCH

GRAPEFRUIT Z CUKREM ................................................................................................................................ 7
GRANOLA „HAKA” GRANOLA WŁASNEJ ROBOTY JOGURT OWOCE MIÓD .........................
............................. 14
JAJA 2 SZT. WEDLE ŻYCZENIA ................
..................................................................................................... 12
JAJA PO KRÓLEWSKU ŁOSOŚ SOS HOLLANDAISE 1 ALBO 2 JAJA ............................................................ 16/20
JAJA PO BENEDYKTYŃSKU SZYNKA W SYROPIE KLONOWYM  SOS HOLLANDAISE 1 ALBO 2 JAJA ............. 16/20
JAJA PO TURECKU JAJKA „W KOSZULKACH” JOGURT  MASŁO CHILLI ............................................................ 16
JAJA TRUFLOWE SZPINAK SOS HOLLANDAISE 1 ALBO 2 JAJA ..................
............................................... 16/20
OMLET Z ŁOSOSIEM SER KOZI ......
...............................................................................................................18
FRITTATA Z CHORIZO FETA .....................
.................................................................................................... 18
ŚNIADANIE „HAKA” POMIDOR CHILLI GRZYBY BEKON CHORIZO CHORIZO HASH BROWN ............................ 27

PON – PT 12.00 – 15.00
LUNCH ZESTAWY

PRZYSTAWKA+DANIE WEGETARIAŃSKIE .
................................................................................................... 20
PRZYSTAWKA+DANIE MIĘSNE/RYBA .....
...................................................................................................... 24

12.00 - ...
SHARING PLATES
1 ZA 15 / 3 ZA 40

CHRUPIĄCE ZIEMNIACZKI W TEMPURZE KETCHUP
KREWETKI W TEMPURZE MAJONEZ WASABI 
POMIDORY Z KOZIM SEREM W TEMPURZE Z AIOLI
ŁOSOSIOWE KULKI Z NIESPODZIANKĄ MUS Z ŁOSOSIA  JAJO PRZEPIÓRCZE
HUMMUS Z BATATÓW GRILLOWANA PITA
ZAPIEKANKA Z MAKARONU Z OLIWĄ TRUFLOWĄ
ZAPIEKANKA Z MAKARONU Z BEKONEM I SEREM
PIKANTNE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA MASŁO CHILLI
RILLETS Z KACZKI I WIEPRZOWINY KAPARY
PARFAIT Z WĄTRÓBEK DROBIOWYCH CZERWONA CEBULA
CHORIZO AIOLI
MIX OLIWEK
TZATZIKI GRILLOWANA PITA
COBB Z KUKURYDZY MASŁO MISO

SAŁATY
SAŁATKA Z ARBUZA Z KREWETKAMI I FETĄ CYTRYNA PESTKI DYNI ............................................................ 20
CAESAR Z KURCZAKIEM GRZANKI BEKON W SYROPIE KLONOWYM PARMEZAN ......................................... 20

ZUPY
Z ZIELONEGO GROSZKU PODANA NA CHŁODNO/CIEPŁO OLIWA POMIDORY ..............................................12
Z SELERA KREM Z PIECZONEGO CZOSNKU ................................................................................................ 12

WRAPY / KANAPKI
WEGETARIAŃSKI TZATZIKI SAŁATKA
........................................................................................................ 14
Z KURCZAKIEM TANDOORI JOGURT SAŁATKA ........................................................................................... 16
KANAPKA KLUBOWA Z KURCZAKIEM BEKON MŁODA SAŁATA RZYMSKA AWOKADO
CHRUPIĄCE ZIEMNIAKI W TEMPURZE ...................................................................................................... 27

BURGERY
PODAWANE Z BRIOSZĄ WŁASNEGO WYPIEKU, MARYNOWANYM ZIELONYM OGÓRKIEM, AIOLI I CHRUPIĄCYMI ZIEMNIACZKAMI W TEMPURZE
Z WOŁOWINĄ I SZPIKIEM OGÓREK KONSERWOWY .
............................................................................... 26
WIEPRZOWY W SOSIE BBQ MARCHEWKA ............
................................................................................... 24
KURCZAK HASSARA TZATZIKI ......................
............................................................................................ 24
Z CIECIERZYCY NA OSTRO WĘDZONY BAKŁAŻAN
.................................................................................... 21

DESERY
NEKTARYNKA Z ORZECHAMI MACADAMIA I MIODEM BISCOTTI ŚMIETANA ............................................... 12
PAVLOVA OWOCE ŚMIETANA .................................................................................................................. 14
„MARSZCZONE” CIASTO Z MALINAMI MIODEM I ŚMIETANĄ SORBET BISCOTTI ........................................ 14


 

Jaja po turecku                                                            Sharing plate

 

Hummus z batatów                                                     Pavlova



żródło: HAKA Bar

Komentarze

Zaloguj się aby skomentować ten tekst

Zaloguj się do serwisu aby obserwować aktywność innych użytkowników i odbierać od nich wiadomości.