12.00 - ... SHARING PLATES 1 ZA 15 / 3 ZA 40 CHRUPIĄCE ZIEMNIACZKI W TEMPURZE KETCHUP KREWETKI W TEMPURZE MAJONEZ WASABI POMIDORY Z KOZIM SEREM W TEMPURZE Z AIOLI ŁOSOSIOWE KULKI Z NIESPODZIANKĄ MUS Z ŁOSOSIA JAJO PRZEPIÓRCZE HUMMUS Z BATATÓW GRILLOWANA PITA ZAPIEKANKA Z MAKARONU Z OLIWĄ TRUFLOWĄ ZAPIEKANKA Z MAKARONU Z BEKONEM I SEREM PIKANTNE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA MASŁO CHILLI RILLETS Z KACZKI I WIEPRZOWINY KAPARY PARFAIT Z WĄTRÓBEK DROBIOWYCH CZERWONA CEBULA CHORIZO AIOLI MIX OLIWEK TZATZIKI GRILLOWANA PITA COBB Z KUKURYDZY MASŁO MISO
SAŁATY SAŁATKA Z ARBUZA Z KREWETKAMI I FETĄ CYTRYNA PESTKI DYNI ............................................................ 20 CAESAR Z KURCZAKIEM GRZANKI BEKON W SYROPIE KLONOWYM PARMEZAN ......................................... 20
ZUPY Z ZIELONEGO GROSZKU PODANA NA CHŁODNO/CIEPŁO OLIWA POMIDORY ..............................................12 Z SELERA KREM Z PIECZONEGO CZOSNKU ................................................................................................ 12
WRAPY / KANAPKI WEGETARIAŃSKI TZATZIKI SAŁATKA ........................................................................................................ 14 Z KURCZAKIEM TANDOORI JOGURT SAŁATKA ........................................................................................... 16 KANAPKA KLUBOWA Z KURCZAKIEM BEKON MŁODA SAŁATA RZYMSKA AWOKADO CHRUPIĄCE ZIEMNIAKI W TEMPURZE ...................................................................................................... 27
BURGERY PODAWANE Z BRIOSZĄ WŁASNEGO WYPIEKU, MARYNOWANYM ZIELONYM OGÓRKIEM, AIOLI I CHRUPIĄCYMI ZIEMNIACZKAMI W TEMPURZE Z WOŁOWINĄ I SZPIKIEM OGÓREK KONSERWOWY ................................................................................ 26 WIEPRZOWY W SOSIE BBQ MARCHEWKA ............................................................................................... 24 KURCZAK HASSARA TZATZIKI .................................................................................................................. 24 Z CIECIERZYCY NA OSTRO WĘDZONY BAKŁAŻAN .................................................................................... 21
DESERY NEKTARYNKA Z ORZECHAMI MACADAMIA I MIODEM BISCOTTI ŚMIETANA ............................................... 12 PAVLOVA OWOCE ŚMIETANA .................................................................................................................. 14 „MARSZCZONE” CIASTO Z MALINAMI MIODEM I ŚMIETANĄ SORBET BISCOTTI ........................................ 14